Tadaa! Nye spændende funktioner...

Så er turen kommet til app’en ’Behandling’, som vi har opdateret med nye spændende funktioner.

Det er nu muligt at føje et dyr til behandlingslisten uden at skulle angive en årsag/diagnose. Dyret (lokationen) bliver vist på behandlingslisten med status ’observer’ og det er efterfølgende muligt, at hente dyret frem for at give det en endelig diagnose eller blot erklære dyret rask. Funktionen har været efterspurgt af mange, da det måske ikke altid er muligt at fastslå årsagen i første omgang.

Bemærk at funktionen også kan bruges som ’huskeliste’, hvis man ønsker at observere ’lokationen’ af andre årsager. Det kunne f.eks. være manglende vand eller lignende, som du efterfølgende ønsker at vende tilbage til.

App’en ’Diagnoser er ved samme lejlighed blevet opdateret med et par nye diagnoser.

Vi har gjort det muligt at ’låse felter’ i app'en, så du slipper for at taste så meget, hvis du skal lave mange gentagne registreringer. Du har således mulighed for at låse felterne ’Type’, ’Rolle/køn’ og ’Årsag’ for at lette registreringen af flere dyr med eksempelvis fedtede hvalpe.

Endelig er app’en nu oversat til engelsk. Hvis app'en installeres på en mobil, hvor sprog er sat til andet end dansk, vil app'en automatisk blive installeret på engelsk. Mange avlere har efterspurgt dette af hensyn til deres udenlandske medarbejdere.

Vi ææælsker grafer!

Alle registreringer i ’Behandling’ kan du nu få vist i to grafer, som giver dig et hurtigt overblik over sundheden på din minkgård. Graferne vises let ved at trykke på knappen <Hent>.

Den ene graf viser antal behandlinger pr. diagnose for hele året. For hver diagnose bliver det illustreret hvor mange dyr der henholdsvis er raske, aflivet, døde eller stadig er i behandling. Det er i grafen muligt at trykke på ledeteksten og dermed fra- og tilvælge visningen af disse.

Den anden graf viser resultatet af behandlinger som antal fordelt pr. uge for de seneste 13 uger. Det er her ligeledes muligt at fra- og tilvælge visning af behandlet/aflivet/død ved at trykke på ledeteksten.

Hvordan får jeg den nye app?

Den nye app er automatisk tilgængelig for dig. Næste gang du åbner app'en ’Behandling’ bliver du gjort opmærksom på, at der er kommet en ny version (der bliver vist en advarselstrekant i toppen, som du eventuel kan trykke på, hvis du vil vide mere). Det eneste, som du skal gøre, er at slette din app under ’My Library’ (efter at du har sendt dine data) og efterfølgende hente den nye app under ’Repository’.

Nyheder

Kopenhagen Fur overtager fur.apps

furapps.dk

Det er med stor glæde og stolthed vi kan fortælle, at fur.apps pr. 1. juni 2018 overgår til...

Læs mere her

Tadaa! Nye spændende funktioner...

furapps.dk

Så er turen kommet til app’en ’Behandling’, som vi har opdateret med nye spændende funktioner. Det er nu muligt at føje et dyr til behandlingslisten uden at skulle angive...

Læs mere her

Nye grafer giver et bedre overblik!

furapps.dk

Så har vi opdateret appen ’Døde dyr’ med en række nye funktioner, ligesom du nu har mulighed for at få vist grafer, som giver dig et bedre overblik.

Læs mere her

Undgå besværlig synkronisering af håndterminal...

furapps.dk

Med vores nye app til registrering af avlsdyr og hvalpe til fortsat avl i FurFarm undgår du besværlig synkronisering af data...

Læs mere her

Ny hjemmeside...

furapps.dk

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye hjemmeside til fur.apps, hvor vi har valgt at samle alle relevante hjælpeværktøjer til samtlige...

Læs mere her

Pro-pakken er nu klar...

furapps.dk

Vi har arbejdet hårdt hen over efteråret på at færdiggøre en række apps, så vi nu med stolthed kan sige, at pro-pakken til fur.apps nu er...

Læs mere her

Apps erstatter papir på minkfarme...

furapps.dk

Data fra minkfarm og pelseri lagres automatisk, så de kan ses på både...

Læs mere her

– FurApps er en del af Kopenhagen Fur