Nye grafer giver et bedre overblik!

Så har vi opdateret app'en "Døde dyr" med en række nye funktioner, ligesom du nu har mulighed for at få vist grafer der giver dig et bedre overblik. Alt baseret på input fra vores brugere.

Det er blevet muligt at registrere aflivning af dyr i appen, og årsager til aflivning/dødsfald er blevet opdateret til bl.a. at indeholde pelsgnav.

Alle registreringer kan nu vises i to forskellige grafer. Graferne vises let ved at trykke på knappen [Hent data].

Den ene graf viser antal døde/aflivet pr. diagnose for hele året. Det er i grafen muligt at trykke på ledeteksten ’døde’ eller ’aflivet’ og dermed fra- og tilvælge visningen af disse.

Den anden graf viser antal døde/aflivet fordelt pr. uge for de seneste 3 måneder. Det er her ligeledes muligt at fra- og tilvælge visning af døde/aflivet.

Endelig har vi nu gjort det muligt at låse indholdet i flere af felterne i app'en, så du slipper for at taste så meget, hvis du skal lave mange gentagne registreringer. Du trykker bare på ledeteksten (eks. type, rolle, årsag m.fl.), så låses indholdet. 

Hvordan får jeg den nye app?

Den nye app er automatisk tilgængelig for dig. Næste gang du åbner appen "Døde dyr" bliver du gjort opmærksom på, at der er kommet en ny version (der bliver vist en advarselstrekant i toppen, som du eventuel kan trykke på hvis du vil vide mere). Det eneste du skal gøre er, at slette din app under "My Library" og efterfølgende hente den nye app under "Repository".

Nyheder

Kopenhagen Fur overtager fur.apps

furapps.dk

Det er med stor glæde og stolthed vi kan fortælle, at fur.apps pr. 1. juni 2018 overgår til...

Læs mere her

Tadaa! Nye spændende funktioner...

furapps.dk

Så er turen kommet til app’en ’Behandling’, som vi har opdateret med nye spændende funktioner. Det er nu muligt at føje et dyr til behandlingslisten uden at skulle angive...

Læs mere her

Nye grafer giver et bedre overblik!

furapps.dk

Så har vi opdateret appen ’Døde dyr’ med en række nye funktioner, ligesom du nu har mulighed for at få vist grafer, som giver dig et bedre overblik.

Læs mere her

Undgå besværlig synkronisering af håndterminal...

furapps.dk

Med vores nye app til registrering af avlsdyr og hvalpe til fortsat avl i FurFarm undgår du besværlig synkronisering af data...

Læs mere her

Ny hjemmeside...

furapps.dk

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye hjemmeside til fur.apps, hvor vi har valgt at samle alle relevante hjælpeværktøjer til samtlige...

Læs mere her

Pro-pakken er nu klar...

furapps.dk

Vi har arbejdet hårdt hen over efteråret på at færdiggøre en række apps, så vi nu med stolthed kan sige, at pro-pakken til fur.apps nu er...

Læs mere her

Apps erstatter papir på minkfarme...

furapps.dk

Data fra minkfarm og pelseri lagres automatisk, så de kan ses på både...

Læs mere her

– FurApps er en del af Kopenhagen Fur